dijous, 5 de desembre del 2013



Propostes de millora

 
- Per tal  d'aconseguir un màxim desenvolupament de les competències de l'alumnat TEA al centre és necessari fer ajustos en el context de les aules, per tal que la dinàmica que s'hi establexi faciliti i no dificulti el desenvolupament de les capacitats de l'alumne.


-Intensificar l'acció tutorial, tenint en compte tots els recursos al  nostre abast, optimitzant el que tenim i introduïnt de nous  i adaptant la metologia de la manera més efectiva en cada cas.
 

-Incorporar dintre del currículum escolar activitats sobre les emocions i habilitats socials per tal de permetre a tot l'alumnat millorar la seva competència social i emocionals per tal de poder així millorar en l'àmbit personal, acadèmic i social.

-Continuïtat amb el treball i la dinàmica que hem posat en marxa, col·laborant amb les famílies com a aspecte prioritari per tal de treballar amb la mateixa línia i aconseguir avenços en l'alumnat.

La principal dificultat que m'he trobat és que les famílies esperen respostes urgents a les principals dificultats que es troben dia a dia. Intentam que entenguin que els avenços s'aconsegueixen de manera lenta i que ens hem d'implicar i dedicar de debó. Els oferim unes directrius a seguir i la possibilitat d'establir contacte amb altres famílies.

  -Seguir insistint en la coordinació entre els professionals, planificant unes reunions periòdiques on tothom pugui expressar les seves inquietuts i que es converteixi en un espai per oferir i compartir eines, estratègies i recursos. 


La  psicopedagoga és la principal agent  dinamitzadora i tendrà molt en compte la col·laboració de les resta d'agents educatius que intervenen amb l'alumne TEA, donant-los una sèrie d'estratègies per compensar les dificultats que tenen aquests alumnes i adaptar-se a les seves necessitats. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada